Gyúrói Tó a Haldorádón

Gyúrói Tó a Haldorádón

A Gyúrói Tó bekerült a haldorado.hu horgászportál horgászvíz adatbázisába. Hazánk legnagyobb és szakmailag egyik legfelkészültebb horgász szakmai weboldalával egyesületünk szoros együttműködésre törekszik.

A haldorado.huMagyarország meghatározó, kiemelkedő látogatottságú internetes horgászportálja rengeteg írással, videókkal, pezsgő fórummal és széles kínálatú webáruházzal.”

Vizek menüpontjuk alatt több mint 100 hazai horgászvíz leírása és bemutató képei találhatóak meg. A folyamatosan bővülő katalógusba való bekerülésünk okán egyesületünk szoros együttműködésben a haldorado.hu profi csapatával, két fontos dologban változtatni akar horgászai szemléletén.

1. A halakkal való kíméletes bánásmód kultúráját szeretnénk meghonosítani a Gyúrói tavon

2. A tó vízminőségének megóvása érdekében, az etető és csalogatóanyagok használatát ésszerűvé tételében segítenénk horgászainkat

Ezen két téma köré rendezzük kommunikációnk egy részét. Igyekezni fogunk a „kíméletes bánásmód program” és a „csali reform” gondolatkörén át, tagságunk és vendéghorgászaink szemléletét megváltoztatni. Hogy a Gyúrói Tó ne a tiltások és szabályok kényszere miatt, hanem egy érett gondolkodástól vezérelten legyen jobb hely, halnak és horgásznak egyaránt.

A haldorado.hu  csapata elméleti és gyakorlati tanácsokkal segít minket és az ő tapasztalataikat felhasználva tökéletesíthetjük módszereinket. Ajánlataikkal az egyszerű horgászok számára is elérhetővé teszik a kulturált horgászat eszközeit, módszereit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük